Datum/Tijd
7 april 2019
13:00 - 17:00

Kaart wordt geladen...

Locatie
Markt


Op zondag 7 april viert Wageningen de lente. Die dag is in het centrum van Wageningen een gezellige en duurzame lentemarkt. Van 13.00-17.00 uur kun je bij heel veelkramen lekker rondsnuffelen. Er is veel aandacht voor duurzame producten, tevens zijn er handgemaakte artikelen én kun je een schaapje knuffelen voor het echte lentegevoel!

Verkoop je duurzame producten en wil je graag een kraam huren, neem contact op met Judith van Vree van Sparkle Events.

Organisator Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW) stelt een aantal kramen beschikbaar aan jonge ondernemers. Onder het motto ‘’jong geleerd, is oud gedaan’’ krijgen kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar een podium op deze duurzame lentemarkt voor de verkoop van door hen zelfgemaakte artikelen.

Er zijn twee verkooprondes tussen 13.00-17.00 uur waarbij ieder kind 1 ronde mag ‘’ondernemen’’. Ronde 1 is van 12.45 tot 14.45 uur, ronde 2 15.00-17.00 uur.

Er zijn een beperkt aantal plekjes beschikbaar. Heb je interesse? Stuur een email naar info@wageningencentrum.nl. Vermeld in de email ook de leeftijd van de jonge ondernemer en het soort product wat te koop wordt aangeboden.

Bekijk de website Wageningen Klimaatneutraal voor meer informatie over de Duurzame Lentemarkt.