Datum/Tijd
15 december 2018
10:00 - 12:00

Kaart wordt geladen...

Locatie
Oranje Nassau's Oord


Wil je ook met anderen samen meeedoen aan een hardloopevenement? Op 15 december organiseren AV Pallas ’67 en w.a.v. Tartlétos een hardloopcross in het Wageningse bos bij Oranje Nassau’s Oord. Dit is onderdeel van een hardloopcircuit in de regio.

Het Bos- en ValleiCross(BVC)-circuit is een circuit van vier hardloopjes in de omgeving van Wageningen. Elk parcours ligt in een bosrijke heuvelachtige omgeving. Het circuit start 27 oktober in Veenendaal, 15 december strijken we neer in Wageningen, 12 januari in Ede en 2 februari in Rhenen. Voor het circuit moet je 3x meedoen, waarna je een mooie herinneringsmedaille krijgt. Je kunt ook eenmalig meedoen.

De wedstrijden beginnen om 10 uur met de basisschooljeugd en als laatste onderdeel start de lange cross voor volwassen om iets voor 12 uur.

Voor de afstanden worden de voorschriften van de Atletiekunie gevolgd. Dit betekent ongeveer voor de basisschoolleerlingen 1 km, voor de jeugd van ongeveer 12-19 jaar neemt de afstand toe van 1,7 tot circa 3,3 km. Voor de volwassenen is het 3,3 km, 6,3 km of 8,4 km.

Bij na-inschrijving zijn de kosten verdubbeld, dus schrijf je op tijd in (voor Wageningen is dat woendagavond 12 december). Kijk hier voor meer informatie.